Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στη χάρη του Μεγαλομάρτυρα και Τροπαιοφόρου Αγίου Γεωργίου!


Ο Πανηγυρικός εορτασμός (Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία) στη χάρη του Μεγαλομάρτυρα και Τροπαιοφόρου Αγίου Γεωργίου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Μαΐου, από τις 7 π.μ. έως στις 11:00 π.μ.  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως κ΄Πολυκάστρου κ.κ.Δημητρίου.

Η Θεία Ακολουθία αναμεταδόθηκε ζωντανά από τη  σελίδα facebook της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου και είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο Πανηγυρική Θεία Ακολουθία Αγίου Γεωργίου

Κατόπιν ακολούθησε γεύμα αγάπης για τους ενορίτες μας. Για ευλογία μοιράστηκαν στους εκκλησιαζόμενους 150 μερίδες φαγητού και νεράκι, δωρεά της εταιρείας Ζάικος Catering, καθώς επίσης 150 τσουρέκια και άλλα τόσα ψωμάκια από το αλεύρι του Ευχελαίου της Μεγάλης Τετάρτης, ζημωμένα από τον αρτοποιό Δημήτριο Λαΐνα.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δωρητές, καθώς και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην επιτυχή διεκπεραίωση του γεύματος αγάπης. 

Το εκκλησιαστικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους τους Ενορίτες, Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά και η χάρις του Αγίου Γεωργίου να μας προστατεύει και να μας δυναμώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου